Sony World Photography Awards 2016 – Deadline 5 Ianuarie !


Pe 5 Ianuarie 2016 se închid înscrierile pentru poate cel mai popular şi aşteptat concurs de fotografie şi anume Sony World Photography Awards 2016.

Această competiţie este deschisă tutoror amatorilor şi fotografilor entuziaşti. Pentru cei profesionişti exista o competiţie separată, cu deadline 10 Ianuarie.

Există o gamă larga de categorii unde fiecare se poate înscrie: Anchitecture, Arts and Culture, Enhanced, Low Light, Nature and Wildlife, Panoramic, People, Smile, Split Second şi Travel.

Pentru fiecare categorie juraţii vor premia: un mare castigator, o lista scurta de 10 fotografi şi încă 40 ce vor ieşi in evidenţă.

Pe lângă promovarea şi publicitatea pe care toţi caştigătorii o vor primi, aceştia vor avea parte şi de o expoziţie în Aprilie în Londra.

Înscrierea a 3 fotografii se poate face gratuit şi opţional contra-cost se pot înscrie pana la 20 de imagini, astfel crescând şansele de reuşită.

Marele câştigător va primi un premiu de 5000$ + echipament Sony. Mai multe detalii despre înscriere, regulament si premii se pot găsii pe site-ul oficial – https://www.worldphoto.org/competitions/sony-world-photography-awards-2016-open-competition/

Pentru cei profesionişti detaliile pentru înscriere se găsesc aici.

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmail

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *