Grand Racing Legends: Cursa vietii mele & No limits

Afis-Cursa-Vietii-Mele-feb20162

Pe Catalin Oprea sincer nu mai știu când, unde, cum l-am cunoscut, dar sunt sigur ca a fost la o etapă de drift românesc acum vreo 5-6 ani. Amândoi pozari acolo, care mai de care mai aproape și mai riscant de mașinile care veneau de-a latul prin fața obiectivelor noastre, doar doar sa scoatem cadrul acela WOW. Unul mai pasional ca altul de motor-racing, adică el mai pasionat ca mine, eu cu action-ul meu care includea și aceasta latură. De pe atunci el pasionat de BMW, eu mai mult sau mai puțin, acum mai mult ca atunci. De atunci, prieteni, din păcate destul de rar pe la un cico, bere etc.

“Grand Racing Legends: Cursa vietii mele” – ce este și ce treaba a avut Cătălin? – Este un documentar ce ni-l aduce în prim-plan pe Marin Dumitrescu, o legenda vie (mai vie ca noi toți aș putea spune chiar daca are doar 97 de ani) a motor-sportului românesc, ce a influențat și a dat naștere la o serie de campioni în motor-sportul românesc și nu numai, și despre cum și-a dedicat el în totalitate viața acestei pasiuni incredibil de frumoasă.

Acesta a luat naștere datorită lui Cătălin Oprea si a lui Eduard Baban, care, alături de BMW România au reușit sa pună cap la cap, decenii de istorie și povești care acum vor rămâne nemuritoare și vor putea fi văzute si auzite de lumea largă.

Documentarul va rula începând cu 9 Februarie la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City și va aduce pe ecran de asemenea documentarul No Limits, ce îl are în prim-plan pe Alex Zanardi, un supraviețuitor al unui teribil accident, dar care a refuzat să renunțe și, fără ambele picioare, a participat la cursa de 24h de la SPA din 2015 alături de 2 piloți fără handicap, concurând la cel mai înalt nivel si intrând astfel în istorie.

Biletele sunt deja puse în vânzare așa că nu mai așteptați.

 

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmail

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *