Running Mag – proiect pentru sufletul meu 1

running mag cover-2

Ca sa traiesti doar din fotografie, cum o fac de ceva vreme, trebuie sa faci si unele compromisuri si unul dintre ele este ca nu intotdeauna ajungi sa fotografiezi pe nisa de care esti pasionat, ci in mare parte pe nisa unde esti bun si dai randament constant.
Eu sunt pasionat de fotografia de sport extrem, sport in general. Imi place foarte mult sa surprind momentul, iar mai ales in sportul extrem, acest lucru este foarte important deoarece respectivul care executa cine stie ce complicaciune de schema iti va oferi poate o singura sansa sa il surprinzi. Ratarea ta pe el il va forta sa repete acea schema, crescand astfel riscurile de accidentari. Aceasta resposabilitate m-a ajutat astfel sa imi dezvolt capabilitatea de a fi pe faza si a surprinde momentele cheie si inevitabil am ajuns sa fiu fotograf intr-o proportie destul de mare de evenimente.

Nisa de fotografie de sport este destul de limitata in Romania (exceptand presa) si cu atat mai putin partea comerciala a acesteia. Daca evenimente sportive sunt suficiente, sa fotografiezi o coperta sau o reclama care are ca subiect sportul in Romania este mai complicat. Publicatii glossy pe sport nu prea sunt, iar majoritatea brandurilor de sport isi executa fotografiile in strainatate.

Insa recent am avut sansa sa ma alatur echipei Running Mag, prima revista din Romania care are ca subiect principal alergarea.

Care a fost contributia mea?

In primul rand coperta, unde am avut onoarea sa lucrez cu minunata Andreea Ibacka.

Ca locatie ne-am deplasat cu mic cu mare cu duba la Mamaia si ne-am instalat pe plaja, frumos, la apus. Chiar daca am plecat pregatiti, inclusiv cu un set de blituri Elinchrom Quadra, intr-un final am decis ca lumina de apus a soarelui este ceea ce ne trebuie si am profitat din plin de ea.
Am folosit un Canon EOS 5D Mark III + EF 70-200mm f/2.8 IS II.

In interiorul revistei am mai contribui cu fotografiile realizate in cadrul evenimentelor Baneasa Trail Run si SkyRun. Galeriile le puteti gasi pe Running Mag:

Baneasa Trail Run

SkyRun 2016

Pe aceasta cale vreau sa multumesc celor care mi-au dat sansa sa fiu alaturi de acest proiect pe sufletul meu (se stiu ei care).

In alta ordine de idei, revista se gaseste in lantul de magazine InMedio, in magazinul Sport Guru si online pe Books-express.ro.

Astept cu nerabdare numarul 2 cu noi provocari.

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedintumblrmail

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Running Mag – proiect pentru sufletul meu